Rolf Benz banken

Bela

Deze single-bank is geschikt voor wat kleinere ruimten en past qua stijl zowel bij een klassieke als moderne inrichting. Zeer geschikt voor mensen die graag rechtop zitten. De Zwitserse ontwerper Cuno Frommherz tekende voor het ontwerp.

BELA in combinatie met een eiken afwerking en eventueel met extra applicaties op de armleuning (genspireerd op de karakteristieke elleboogstukken van de typisch Engelse tweed jackets) knipoogt naar het klassieke interieur. In de moderne uitvoering is de bank leverbaar met een metalen poot, uitgevoerd in chroom glans of chroom mat. Bela is leverbaar in 3 breedten: 171, 192 en 213 cm & 2 zithoogten 43 en 45 cm. Het onderstel is leverbaar in 2 uitvoeringen, een metalen poot in chroom glans, chroom mat of een houten onderstel in eiken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist