Rolf Benz banken

Bela

Rolf Benz BELA is dé perfecte bank voor de geraffineerde woning: elegant, eenvoudig aanpasbaar en comfortabel. Naar wens uit te breiden met opvallende details. Design: Cuno Frommherz.Rolf Benz BELA is een ‘teamplayer’ bij uitstek. Deze single-bank met zijn sierlijke filigraan is perfect geschikt voor wat kleinere ruimten en qua stijl eenvoudig te combineren met zowel een klassieke als moderne inrichting. Zeer geschikt voor mensen die graag rechtop zitten, en daardoor ook ideaal voor wachtruimten.

In de klassieke uitvoering wordt Rolf Benz BELA geleverd met een eiken afwerking, desgewenst met extra applicaties op de armleuning (geïnspireerd op de karakteristieke elleboogstukken van de typisch Engelse tweed jackets). In de moderne uitvoering is de bank leverbaar met een metalen poot, uitgevoerd in chroom glans of chroom mat

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist