Rolf Benz banken

Vida


Systeemprogramma’s bij meubelen zijn erg geliefd, omdat ze aan de wensen van de meubelkoper tegemoet komen.  Rolf Benz heeft dit succesvol bewezen met het EGO bankprogramma en het stoelen- en bankenconcept 620. Nu introduceert Rolf Benz wederom systeemprogramma: Rolf Benz VIDA. Zoals de naam VIDA (Spaans voor “leven”) al aangeeft, is dit nieuwe bankprogramma toegespitst op de veelzijdigheid van een mensenleven. Rolf Benz VIDA is een bank, die verschillende facetten van het leven aanspreekt en zich perfect in het leven laat integreren.

 

 

Rolf Benz VIDA past zich aan de voorstelling en wens van haar bezitter aan. Het heldere, gereduceerde design met een zitvlak uit één stuk en losse, nonchalante rugkussens is tijdloos. De proporties zijn ook voor kleinere woonkamers ideaal. Het systeemprogramma is ook sterk bij de individuele configuratie: de keuzevrijheid bestaat onder andere uit een persoonlijke keuze aan zitdiepte, zithoogte, zitcomfort, zijdelen, onderstellen, bekledingsmaterialen en een veelvoud aan losse elementen.

 

De basisvorm van de bank kenmerkt zich door een laag silhouet met een doorlopende smalle rug met losse rugkussens en een zitgedeelte uit één stuk. Bij deze bank met lounge-karakter is niet ingeleverd op comfort. De innovatieve Rolf Benz bekledingsmethode staat garant voor een goede zit.

 

 

Twee zithoogten (43 en 45 cm), twee zitdiepten (55 en 62 cm), die ook combineerbaar zijn en twee comfortklassen (ClassicComfort: comfortabele vulling, LoungeComfort: zeer soft en luchtig) zorgen voor een persoonlijk zitcomfort op maat. Nieuwe, Italiaanse bekledingsstoffen met een linnenkarakter geven de bank een natuurlijke uitstraling en een mediterrane optiek. Maar ook stoere, sterke bekledingsstoffen en leer komen op deze bank goed tot hun recht.

 

Daarbij oogt Rolf Benz VIDA door de diepte van maximaal 86 cm nooit massief of zwaar en komt ook in kleinere woonkamers goed tot zijn recht. Men kan kiezen uit vijf zitbreedtes van 126 tot 210 cm.  Een groot aantal losse elementen, een longchair en aanschuifelementen maken met de open hoek, grote en kleine hoekbanken mogelijk. Daarnaast zijn er nog extra losse, beweegbare hoofdsteunen en inklapbare zijdelen.

 

Verder zijn er stoelen met smalle zijdelen (hoog en laag) en diverse voetvarianten, die het plaatje uitstekend afronden. Door het eigen karakter laat deze stoel zich ook goed combineren met andere Rolf Benz modellen. Een voetenbank en salon- en bijzettafels completeren het programma.

Kijk voor meer informatie op: www.rolf-benz.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist