Rolf Benz Bank

Mera

De enkele of modulaire bank Rolf Benz MERA is liefde op het eerste gezicht. En ook op het tweede gezicht, want achter de sierlijke verschijning schuilt een schat aan functionaliteiten. Bij gebrek aan woonruimte zijn creatieve oplossingen nodig. Daarom is Rolf Benz MERA ontworpen als een echte gamechanger op het gebied van ruimte. Het opmerkelijk slimme systeem beschikt over talrijke geavanceerde features.

Zweven is leuker dan zitten
Rolf Benz MERA is indrukwekkend klein qua proporties, maar groot qua lichtheid: slanke poten en een fijn frame zorgen ervoor dat de bank lijkt te zweven. En zo voelt het ook, dankzij de heerlijk zachte zitting. Er zijn twee zithoogtes, veel verschillende bekledingsopties in stof of leer en een frame met structuurlak in zilver, verkeerszwart, ombergrijs, marrone metallic of glanzend chroom. Optionele extra kussens maken het totaalbeeld compleet en complementeren de feel-good ervaring.

Ruimtebesparende gamechanger
Het systeem bestaat uit verschillende combinaties van flexibele rugleuningen, zittingen en zij-elementen waardoor veel verschillende composities ontstaan met gepersonaliseerde lig- en zitposities. Bij de stand voor het heffen van de benen komt het voetengedeelte zich precies op zithoogte. Dit voelt niet alleen geweldig, maar ziet er ook goed uit, omdat er op zichzelf staande eilanden kunnen worden gecreƫerd. Een traploos verstelbare rug en opklapbare kussens zorgen voor een extra hoge rugleuning die uitzonderlijk comfort biedt. Zelfs de hoofdondersteuning kan naar voorkeur worden verplaatst. Deze vele comfortfuncties complementeren Rolf Benz MERA elke dag opnieuw.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist