Rolf Benz bank Nova

Red Dot Award 2014

Rolf Benz NOVA heeft wederom een wereldwijd erkende designonderscheiding ontvangen. Onder de noemer “In search of excellence” werd het relaxmeubel van Rolf Benz onderscheiden met de Red Dot Award: Product Design 2014 van het Design Centrum Nordrhein Westfalen. De wereldberoemde onderneming wist zich met zijn ontwerp staande te houden ten opzichte van de concurrentie. In een actief evaluatieproces werd Rolf Benz NOVA samen met 4.814 andere ontwerpen door een vierkoppige internationale jury getest, besproken en beoordeeld. Alleen de beste producten ontvingen uiteindelijk de Red Dot voor design excellence.

Daarmee ontving Rolf Benz NOVA, ontworpen door Joachim Nees, de tweede hoogwaardige internationale onderscheiding. Het relaxmeubel is tijdens de huis show in de herfst 2013 voorgesteld en kort daarna met de “Interior Innovation Award Best of Best” van de Raad voor Vormgeving in Frankfurt onderscheiden.

Rolf Benz NOVA verheugt zich nu al in de vakhandel op een grote navraag. Met het ontwerp raakt Rolf Benz stylisch de huidige tijdsgeest. De voor patent aangemelde functie van deze ligstoel maakt het mogelijk om een naadloos, glijdende, organische overgang tussen de verschillende comfortinstellingen te realiseren. Nieuw is ook de casual look van de ambachtelijke geraffineerde een- of tweepersoons long-chair. Hij laat zich zowel vrij in de ruimte alsook tegen de wand positioneren.

Deze designwedstrijd voor producten bestaat sinds 1954. Het merk, de Red Dot, geldt wereldwijd als erkend kwaliteitslabel. Rolf Benz zal de uitreiking op 7 juli 2014 tijdens het Red Dot Gala in het Aalto Theater in Essen in ontvangst nemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist