Rolf Benz

Privé eiland van geborgenheid


Een bank is één van de bijzondere plekken, waar het echte leven plaatsvindt, een plek van ontspanning, bijkomen van een hectische dag, een plek om te dromen en te relaxen, een plek voor jezelf en een plek die je deelt met je gezin.

 

Een bank is eigenlijk een intieme plek, die schoonheid, veiligheid, rust en gezelligheid moet uitstralen. Speciaal voor deze plek werd het nieuwe bankprogramma Rolf Benz 546 ontwikkeld en vormgegeven. Ontspannende elegantie in design (Georg Appeltshauser), zacht, gemakkelijk zitten, extra diep of ergonomisch correct, in zijn geheel als kussenachtig zitlandschap met een aantrekkelijk laag silhouet en elegante lichte verschijning.Het bankprogramma Rolf Benz 546 is vooral als zitlandschap een modern eiland van geborgenheid ook voor meer dan één persoon.

 

Op basis van de veelvoud van de verschillende losse modules zijn oplossingen voor iedere ruimte, iedere woonkamer realiseerbaar. Zelfs grote woonlandschappen werken dankzij het weglaten van hoge rugleuningen steeds transparant en licht. Ideaal is de opstelling van de zitgroep vrij in de ruimte, omdat het lage silhouet de ruimte zo het beste tot zijn recht laat komen. De architectonische strengheid van de vierkante vorm wordt door de organisch dynamische lijnen van de rugleuningen en de grote, zachte kussens met nieuwe, geïntegreerde steunmodules opgelost. De in de kussens geïntegreerde, halfmaanvormige versterkingen uit polyetherschuim houden op rugleuningen of aan de zijkant geplaatste kussens betrouwbaar op hun plek en beloven gemakkelijk rechtop zitten. Zo hoeft, ondanks de lage rugleuning in geen geval op zitcomfort te worden ingeleverd. 

De veelzijdigheid van het programma komt ook tot uitdrukking doordat met slechts twee trapeze-vormige en vijfhoekige elementen een hoekbank kan worden gevormd, die zowel een actieve zit maar ook een extra diepe zit toelaat. Daarbij kunnen hoekoplossingen naar wens of als “zachte” (2 x 45 graden) hoek of als “harde” (90 graden) hoek worden uitgevoerd. Door toepassing van nieuwe, door Rolf Benz ontwikkelde en gedeponeerde polsteropbouw met schuimverenkern is het zitcomfort op iedere plek van de bank optimaal, ongekend luxueus en zacht. Daarnaast kan de gebruiker tussen twee leverbare zithoogten kiezen. Iedere bank staat op een ronde buis voet uit RVS, die een geslaagde en uitgebalanceerde overgang naar de vloer vormt. 

bij de persoonlijke smaak en inrichtingsstijl tot uitdrukking komen.

Het bankprogramma Rolf Benz 546 is met zijn lage transparante profiel en de combinatie van vierkante en organische lijnvoeringen een typische vertegenwoordiger van de hybride woonstijl, die zich ook in het meubelseizoen 2008 als een van de belangrijkste trends in de inrichtingssector markeert.   


Kijk voor meer informatie op: www.rolf-benz.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist