Relaunch Rolf Benz CARA

Ontspannen met karakter

De bank Rolf Benz CARA werd exact vijf jaar geleden geïntroduceerd en kent inmiddels wereldwijd succes. Het lichte systeem programma, geschikt voor vele kamergroottes, is een van de populairste banken van de onderneming uit het Zwarte Woud. Rolf Benz CARA wordt nu opnieuw voorgesteld als een onmiskenbaar “CARACTER” met nieuwe kenmerken.

Nieuwe look, nieuwe indeling, nieuwe ergonomie
De dwarsdoorsneden zijn in een harmonieus uiterlijk verwerkt, de overgangen in de hoekstukken vervolmaakt. Een nieuw hoekelement maakt nu ook symmetrie in de indeling mogelijk.

Een bijzonder aandachtspunt van het ontwerpteam was het bieden van nog meer ergonomisch comfort. Er is bijvoorbeeld een nieuwe modulaire bank met relaxfunctie: de zitting kan naar voren worden gedraaid en heeft een verstelbare rugleuning.

In combinatie met een geïntegreerde, nu nog gemakkelijker te gebruiken hoofdsteun, wordt op deze manier een comfortabele loungeruimte gecreëerd voor maximaal drie personen – een unicum dat op slechts een paar vierkante meter kan worden gerealiseerd.

CARA is op maat gemaakt voor iedereen die van een bank genieten wil en biedt nu een unieke zitdiepte van 52 cm. Dit zorgt voor een bijzonder rechte zithouding, die wordt ondersteund door een nieuwe, met schuim gevoerde rug.

Rolf Benz CARA laat zich zien met nieuwe opties voor een eigentijdse uitstraling. Het assortiment pootjes is aangevuld met een moderne smalle beugelpoot en met een zwarte afwerking. Rolf Benz CARA krijgt een elegante uitstraling door het nieuwe zijpaneel, dat tot op de vloer reikt.

Nieuwe bijzetmeubels
Wat zou de Rolf Benz CARA zijn zonder een geschikte omgeving? Met de grafische vormgeving van de koffie- en bijzettafels Rolf Benz 934 van Labsdesign zal het moderne “CARACTER” perfect zijn. Voor de tafelbladen kan men kiezen uit massief hout of natuursteen, waardoor fascinerende combinaties met de materialen mogelijk zijn. De omringende frames van de tafels kunnen in verschillende versies worden ontworpen. Een passend kussen maakt van een bijzettafel een voetsteun.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist