Poliform heeft zijn collectie weer uitgebreid met een aantal prachtige producten, zoals de Jane en de Stanford Lounge. Items die volledig zijn ingesteld op de warme sfeer die men vandaag de dag zo graag in de woning ziet. De modellen zijn goed te combineren met de verschillende stijlen en sluiten perfect aan op de gehele Poliform collectie.

De inspiratie voor het model Jane, kwam voort uit de wens van Poliform om ook een compactere collectie te maken, geschikt voor iedere ruimte. ‘Jane’ is kleiner in zijn afmetingen, maar zeker net zo groot in haar uitstraling in vergelijking met de andere modellen van Poliform. Dit model biedt comfort en intimiteit en creëert tevens een sfeerbeeld. De ontwerper Emmanuel Gallina heeft hier gekozen voor een samenspel van subtiele lijnen en curven die de ‘Jane’ een dynamische persoonlijkheid geven. De structuur van de modellen kan uitgevoerd worden in hout of metaal en met de ruime keuze aan mogelijkheden voor de bekleding, kan er zowel een klassieke als hedendaagse uitstraling worden gecreëerd. Het model Jane straalt een natuurlijke elegantie uit, gecombineerd met de Italiaanse finesse. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist