Pode meubelen

Design voor de Youtube generatie


Een heel nieuwe collectie: jeugdig, energiek en een tikje brutaal. Met een kleurrijke stand op de Woonbeurs Amsterdam werd het nieuwe designmerk Pode gepresenteerd aan het publiek.

De collectie van Pode bestaat uit lekkere ligbanken en strakke aanbouwseries,

geometrische laktafeltjes, kleurige kussens en gekke retro-poufjes. Soms een beetje Italiaans van sfeer, maar altijd met een oer Nederlands comfort. Voor het ontwerp tekenen jonge designers als Andreas Berlin en Tineke Beunders (in 2008 cum laude afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven). Hun ontwerpen ademen de tone of voice van Pode “My life, my style, my colors, my money”. Vrij vertaald: 1001 ideeën voor een prijs die ruimte laat voor al die andere leuke dingen in het leven.

Merk met merknamen

De kracht van de Pode collectie ligt in de ingrediënten: elk Pode product is voorzien van een ijzersterke romp uit de keuken van designfabrikant Leolux, het “Q-frame”. De bekledingsmaterialen -de collectie biedt vooral stoffen- komen van bekende leveranciers als Kvadrat en De Ploeg. Verder benadrukt Pode de kwaliteit van de afwerking, een zwak punt bij veel betaalbare producten. Op basis van de

topingrediënten in de banken en poufs biedt het merk de klant een solide garantie: de eerste 2 jaar volledige garantie, een jaar extra garantie op de stoffen en de constructie van het Q-frame wordt zelfs voor zeven jaar gegarandeerd.

Derde merk

Pode komt uit de koker van Leolux. Het is het derde merk dat de Zuid-Nederlandse producent op de markt brengt. Behalve het merk Leolux voor het topsegment, brengt de producent sinds enkele jaren een andere scherpgeprijsde collectie, Antipode, met “vertrouwde” designs. Kort na de presentatie in Nederland, volgen eerst de Belgische en Franse markt. Pode streeft naar een volledige landelijke dekking aan het eind van dit jaar.


Kijk voor meer informatie op: www.pode.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Pode?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist