Pode bank Swipe

Hollandse nuchterheid, internationale allure

 

De SWIPE brengt ruimte in een kamer. Door de aflopende schouders en uitstaande armen biedt SWIPE veel zitruimte zonder dat de kamer wordt gedomineerd. Je krijgt dus heel veel bank voor je geld. En dat is zeer waardevol als ruimte kostbaar is. Bijzondere kenmerken van de SWIPE zijn het zitcomfort, de elegante lijnen, de rijke siersteek en de uitgebalanceerde verhoudingen. De bank heeft aluminium voetjes in twee verschillende hoogtes die elke PODE kleur kunnen aannemen.

Vloeiende lijn
Designer Thijs Smeets over zijn creatie: “Bij de SWIPE heb ik goed gekeken naar de detaillering van de stiknaad. Het is één doorlopende lijn geworden, die vanaf de grond via de armleuning naar de rugleuning loopt. Dat is het uitgangspunt van het ontwerp.”

Echt Design
Een echt goede designbank wordt niet op voorraad gemaakt, maar op bestelling. Met keuze uit stof en leer in meer dan 120 kleuren maak je de SWIPE bank van PODE zo kleurrijk als je zelf wil. PODE is een merk van Leolux. Een familiebedrijf, dat al 80 jaar vanuit Venlo designmeubelen produceert voor een internationale markt.

 

Kijk voor meer informatie op https://www.pode.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Pode?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist