Pode bank dr'op

bekroond GIO 2012

De bank Dr'op van Pode is bekroond met de GIO 2012, de erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp. Pode ontvangt de erkenning voor het ontwerp van Braun-Maniatis-Kirn-Design volgende week woensdag uit handen van de jury. Het is de eerste design award die het vier jaar jonge merk (geproduceerd bij Leolux) in de wacht sleept.

Het bericht van de organisatie (Design Link) luidde: "Afgelopen zaterdag 13 oktober heeft een onafhankelijke jury onder voorzitterschap van prof dr ir Wim Poelman en verder bestaande uit dr ir Rianne Valkenburg, Andre Rotte, dr ir Jan Carel Diehl en John Venneman zich in Helmond gebogen over de bijna 90 inzendingen voor de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2012. De jury was van mening dat uw inzending Dr'op(bank met verstelbare armen en ruggen) aan alle beoordelingscriteria voldeed en derhalve vanaf heden het predicaat Goed Industrieel Ontwerp mag voeren!"

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Pode?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist