Pode

Ova en Unda

Unda vormt een dynamisch duo met de tafelserie Ova, beide ontworpen door Meike Harde. De hoogtes van deze twee producten zijn zodanig op elkaar afgestemd dat je Ova heel gemakkelijk over Unda kunt schuiven, waardoor je een mooie, maar ook praktische mix van vormen en materialen creëert. Zowel Unda als Ova kan perfect op zijn eigen benen staan, maar samen hebben ze een heerlijke chemie.

Officieel staat Unda te boek als poef, maar in de praktijk is dit ontwerp van Meike Harde veel meer dan een plek om je voeten op te leggen. Vanbinnen heeft Unda een stevige constructie, waardoor je ‘m ook perfect als een comfortabele extra zitplaats kunt gebruiken. Speciaal daarvoor is de poef afgewerkt met een dikke laag hoogwaardig schuim, zodat je het echte Pode-comfort kunt ervaren. Qua bekleding kun je putten uit alle stof- en leersoorten in de collectie.

Unda is er in twee vierkante formaten, 65x65 en 80x80 centimeter. Maar dankzij de afgeronde hoeken en de mooie stoffeerdetails doet hij niet blokkig aan. Unda heeft iets weg van een snoepje, een babbelaar. De bovenkant heeft Meike Harde bewust zo vlak mogelijk gehouden en daardoor kun je dit veelzijdige ontwerp ook inzetten als extra salontafel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Pode?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist