Pilat & Pilat

Wandmeubel Wies

Een nieuwe dame in de collectie, rechtlijnig, solide maar met de juiste frivoliteit en openheid. Tegen de wand als tv-meubel of los in de ruimte achter een bank, ze heeft het allemaal in zich. Wies is verkrijgbaar in drie lengtes en twee hoogtes en kan gemaakt worden in licht iepen, eiken of walnoot. Om vlakken te accentueren kan er gekozen worden voor een accentkleur in de afwerking

Over Pilat & Pilat
De wortels van Pilat&Pilat liggen in het Friese Twijzel. Daar, op de boerderij, begon Gjalt Pilat ruim vijfenveertig jaar geleden met het verkopen en opknappen van antiek. De houtwerkplaats vormde ook de basis voor eigen ontwerpen. Sinds de jaren negentig is de Famylje-collectie een feit: duurzame, houten meubels. Sterk in eenvoud en ambachtelijk gemaakt.

In 2003 verplaatste Pilat&Pilat de productie naar een eigen fabriek in Bosnië. Het hout is er ruim voorhanden, net als goede ambachtsmensen. De fabriek Nord Ent-Lockwood floreert en groeit. Net als het familiebedrijf Pilat&Pilat, met verkooppunten in binnen- en buitenland.

Filosofie
Samen met onze ‘famylje’ (fries voor ‘familie’) in Bosnië doen we waar we goed in zijn en waar ons hart naar uitgaat: hout verwerken tot duurzame meubels. De ontwerpen zijn ingetogen en warm. Het heldere handschrift van Pilat&Pilat is even herkenbaar als tijdloos. Eerlijk vakmanschap vormt de basis van onze massief houten meubels, dichtbij de natuur gemaakt. We gaan duurzaam om met onze pure materialen: eiken, walnotenhout en licht iepen. De afwerking is natuurlijk, met olie en zeep. De kracht van Pilat&Pilat schuilt in eenvoud: krachtige lijnen, evenwichtige ontwerpen en zichtbare houtverbindingen.

Onze missie
Onze tafels, kasten en banken zijn met liefde en oog voor design gemaakt. Ze vormen de basis van sfeervolle interieurs: een plek om thuis te komen en samen te genieten, aandacht te hebben voor elkaar. Het is onze wens dat onze meubelen een uitnodigende eenvoud bieden die rust en warmte brengt, terwijl ze met gemak in uw eigen stijl opgaan. De meubels van Pilat&Pilat zijn ingetogen, stoer én eigenzinnig: ze maken het verschil. En ze gaan langer dan een leven mee. Sterker nog, het zijn erfstukken van de toekomst. Pilat&Pilat verbindt graag meubels, én mensen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist