Pilat & Pilat Kindermeubels

Warber

Warber is de kindermeubellijn van Kristien Pilat. Dat haar eigen wiegje stond bij meubelontwerper Gjalt Pilat is te merken aan de krachtige vormentaal. Toch hebben de ontwerpen van Kristien Pilat een heel eigen signatuur. Stoer en sober van uitstraling en tegelijkertijd teer en poëtisch door de Friese namen van de producten. Die doen denken aan de geur van lente en aan pasgeboren  kalfjes. De warme, aaibare sfeer met een vleugje Noorwegen, geeft de piepjonge gebruiker van de Warber meubels een geruststellende, vanzelfsprekende geborgenheid.Kinderkamer
In deze kinderkamer staat het eenpersoonbed Jister, (Jister, Fries voor: weilandje vlakbij de boerderij waarop koeien worden gemolken) en kast Skrander (Skrander, Fries voor: pienter).
Het bed is uitgevoerd in walnoot met witte olie, de kast is gemaakt van iepen hout en afgewerkt met witte zeep.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist