Pilat & Pilat

Ingetogen en tijdloos

Ingetogen en tijdloos. Maar ook warm en persoonlijk. Dat zijn de meubels van Pilat&Pilat. Met liefde voor het ambacht werken inmiddels twee generaties Pilat samen met het team aan een duurzame collectie banken, stoelen, tafels, kasten en accessoires. Met zorg geselecteerd hout, een goed ontwerp en de beste ambachtsmensen: samen maken zij het waar

De meubels van Pilat&Pilat zijn eerlijk en puur. Houtverbindingen blijven zichtbaar, en dat is kenmerkend voor de Friese meubelcollectie. Pilat&Pilat hanteert een helder handschrift. Daarin volgen we niet de trends, maar zoeken we – ook met externe ontwerpers – naar die eigenzinnige signatuur. Fries, stoer en duurzaam.

De ontwerpen komen tot stand in Twijzel, Friesland met maar een doel: meubels met karakter. Meubels die het verschil maken in huis, die de basis vormen voor warm wonen. De meubelen dragen allemaal de naam van een familielid om dit gevoel extra te onderstrepen. De meubels van Pilat&Pilat gaan langer dan een leven mee. Sterker nog: het zijn erfstukken van de toekomst. 

FABRIEK IN HET BOS
Midden in de natuur, in de bossen van Bosnië, staat de eigen fabriek van Pilat&Pilat. Alle meubels worden hier met liefde voor het ambacht gemaakt. Vakbekwame meubelmakers transformeren elke dag weer ruwe stammen eiken, licht iepen en walnoot tot robuuste, eerlijke en eigentijdse meubels. De afwerking van het hout gebeurt vakkundig en met zorg met natuurlijke olie, zeep of eventueel een lak. Deze behandeling gebeurt volgens speciale richtlijnen en geeft de meubelen een zekere ‘aaibaarheid’ en unieke, hoogwaardige uitstraling.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist