Pastoe meubelen

vision elements


Vision Elements is een vervolg op het Vision programma. Door de toepassing van doorlopende bladen wordt meer rust en schoonheid gecreeerd. De rand in verstek omlijst het geheel. Vision Elements is op zichzelf toepasbaar en als losse module ook te combineren met het bestaande Vision programma.
De mogelijkheden in compositie zijn onbeperkt; van een 3-dimensionaal relief tot een grafisch raster van lijnen en vlakken, van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes. De meubelen gedragen zich als beeldende objecten in de ruimte.


NIEUWE BREEDTEMAAT
Om de horizontale lijn te benadrukken is Vision Elements uitgebreid met rompen van 270 en 288 cm breed. Tevens nieuw zijn de fronten van 108 en 144 cm breed en deuren van 36 hoog bij 54 breed. Door deze toevoegingen kan men spelen met de indeling en zijn er talloze nieuwe combinaties mogelijk.

Kijk voor meer informatie op: www.pastoe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Pastoe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist