Panthea boekenkast

Nubo en Tabique

Het nieuwe merk Panthea van Lundia heeft zich tot doel gesteld opbergen hedendaags vorm te geven: fraai, visueel sterk en met functie.

Naast de onlangs geintroduceerde Nubo boekenkast is er nu een vrijstaande wand "Tabique" toegevoegd aan deze nieuwe collectie. Tabique is een soort display voor tijdschriften en boeken, maar gelijktijdig een mooi objekt voor je interieur.

 

Roderick Vos over Tabique Met dit nieuwe ontwerp heb ik naar een visuele oplossing gezocht om tijdschriften, maar ook boeken een eigen plek te geven. Ze vormen tesamen de decoratie van deze vrijstaande wand, die tevens als ‘room divider' kan fungeren. Tabique betekend wand in het Spaans; bij dit ontwerp geven de horizontale en verticale schotten de achterwand haar stevigheid. De constructie bepaalt de vorm. Meerdere "Tabique" tijdschrift houders naast elkaar, vormen een bijzondere afscheidingswand voor openbare ruimtes.

Bouwpakket. Dit verrassende ontwerp wordt aangeboden als bouwpakket, en is leverbaar vanaf Januari 2010. Uitgevoerd in 7 geselecteerde kleuren: breed 126 cm, diep 36 cm en hoog 195 cm. Tabique is voorlopig alleen bij de Lundia filialen verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op https://www.roderickvosshop.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Lundia?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist