Palau zitmeubelen

Bricks

Het modulaire zitsysteem BRICKS heeft oneindig veel combinatiemogelijkheden en is ontworpen met het oog op de zakelijke markt. BRICKS heeft 9 verschillende afmetingen zitelementen, 9 rugelementen, 4 armleuningen, scheidingswanden en laptopblaadjes. BRICKS wordt nu uitgebreid met 45º en 90º ‘bochten' en hoekelementen, en is leverbaar met stalen poten (verchroomd, RVS of op kleur gespoten). Op aanvraag kunnen de standaardafmetingen worden aangepast.

BRICKS biedt verschillende functionaliteiten in één meubelopstelling zoals wachten, eten, werken, loungen en vergaderen. BRICKS is optimaal in te zetten voor het ‘nieuwe werken' en biedt dynamiek doordat de opstellingen en daarmee functionaliteiten steeds gewijzigd kunnen worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist