Palau zitmeubelen

Boris Bee en wave


Een  synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. De collectie heeft een duidelijk herkenbare stijl, ontwikkeld met gevoel voor evenwicht en oog voor detail. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als vanzelfsprekend.


Palau heeft als basis Haarlem en bestaat sinds 1997. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De collectie zitmeubelen omvat sofa’s, fauteuils, stoelen, footstools, hoekbanken en daybeds in verschillende afmetingen en alle denkbare kleurstellingen.

 

Boris – nieuw!

Draaifauteuil Boris van Richard Hutten is uitgebreid met armleuningen. Model Boris kan in stof en leer worden geleverd, de poot is gemaakt van verchroomd staal. Boris is ook leverbaar als Ottoman. Model Boris kan in 2 kleuren worden geleverd.

Hier uitgevoerd in Hallingdal van Kvadrat.

Vanafprijs fauteuil zonder armleuningen € 1195, met armleuningen €  1480, Ottoman vanaf € 665.

 

Bee-nieuw!

Het ranke fauteuiltje Bee is een nieuw ontwerp van Björn Mulder. In model Bee komt  Björn’s signatuur sterk naar voren: heldere, klare lijnen gecombineerd met gedetailleerd stikwerk.

Breedte x hoogte x diepte: 69x67x75cm, verkrijgbaar in stof en leer verkrijgbaar. Hier uitgevoerd in stof Sudden van Maharam.

Vanafprijs: € 900.

 

 

Wave 

Serie Wave is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en als love seat en poef in stof en leer. De poten zijn van roestvrijstaal. Bij model Wave kan een los armkussen worden geleverd. Vanafprijs 3-zits € 2195, love seat vanaf € 1340, poef vanaf € 970.

Ontwerp: Björn Mulder.

 

 

Kijk voor meer informatie op: www.palau.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist