Palau banken

Wave


Een  synthese van tijdloos design en bijzonder zitcomfort, dat is Palau in vogelvlucht. De collectie heeft een duidelijk herkenbare stijl, ontwikkeld met gevoel voor evenwicht en oog voor detail. In de productie van onze meubelen gelden vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen als vanzelfsprekend.

 


Palau heeft als basis Haarlem en bestaat sinds 1997. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De collectie zitmeubelen omvat sofa’s, fauteuils, stoelen, footstools, hoekbanken en daybeds in verschillende afmetingen en alle denkbare kleurstellingen.

 

Serie Wave is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en als love seat en poef in stof en leer. De poten zijn van roestvrijstaal. Bij model Wave kan een los armkussen worden geleverd.


Kijk voor meer informatie op: www.palau.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist