One to sit zitmeubelen

Naturals

Met de collectie "Naturals" krijgen de meubels van One to Sit een natuurlijke uitstraling die in een landelijke of klassieke omgeving goed tot hun recht komen. Door het toevoegen van een toplaag worden de meubels omgetoverd tot puur natuurlijke objecten.

Er kan worden gekozen tussen:

Brons
Hier wordt een gepatineerde bronzen toplaag aangebracht. Deze zal na verloop van tijd, door weersinvloeden, donkerder worden.

Koper
Op het meubel wordt een gepatineerde koperen toplaag aangebracht waardoor de natuurlijke groene verweerde uitstraling ontstaat.

Roest
Bij dit speciale procedé wordt op het meubel een laag ijzer aangebracht. Deze laag wordt versneld geoxideerd, waardoor het natuurlijke "verroeste" uiterlijk ontstaat. Over de toplaag wordt een matte blanke laklaag aangebracht zodat hij niet afgeeft op kleding.

Art Collection van One to Sit
Voor wie deze objecten te natuurlijk zijn heeft One to Sit een kunstzinnig alternatief. Unieke kunstwerken uit de Art Furniture collectie. Epoxy-kunstenaar Jan Tervoort is verantwoordelijk voor deze collectie, waarbij middels gieten van epoxy harsen een kunstwerk ontstaat op de meubelen van One to Sit. Uitermate goed toe te passen in een kantoor omgeving, voor een ontvangstruimte of een vergader/directie kantoor. Op deze manier worden de meubelen van One to Sit echte kunstobjecten, unieke exemplaren waarbij eventueel ingespeeld kan worden op een gewenst thema.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist