One Group stoelen

Bounce

Vers van de pers, de Bounce stoel! Gespot op de Spoga+Gafa beurs in Keulen, deze hypermoderne stoel, en het was liefde op het eerste gezicht. Hoe leuk die eruit ziet, hoe lekker dat 'ie zit. One Group combineert technologie en design.

Bounce Chair
Deze stoel ziet er leuk uit maar dat niet alleen, tijdens het zitten zorgt het voor een comfortabele ondersteuning van de rug. De Bounce stoel heeft zijn naam te danken aan de ruimte tussen de siliconenkabels en de spanning die zorgt voor (hoe de makers het ook wel noemen) het 'bounce effect'. Door de ruimtelijkheid van het zitoppervlak krijg je het gevoel alsof je zweeft.

Spoga+Gafa
Bounce heeft plannen, grote plannen, wereldwijde plannen en hoe beter te starten dan tijdens de Spoga+Gafa in Keulen. Zou jij wel een Bounce willen hebben? Dat kan! De stoel is te bestellen en binnenkort verkrijgbaar in alle bekende meubelwinkels in Europa. In maar liefst 3 verschillende kleuren. Transparant, wit en zwart. En iedere basis kent weer twee kleurenschema's voor alle siliconenbanden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist