Odesi stoelen

Pole

De Pole is een kleurrijke aanvulling op onze collectie. Het ontwerp straalt van plezier, energie en leven.De combinatie van traditioneel vakmanschap en design maakt deze stoel tot een geweldig object in huis.


Ambachtelijk bewerkte materialen
De poten en tegelijkertijd armleuningen hebben een promintente rol in het ontwerp. Deze zijn op ambachtelijke wijze bewerkt en aan elkaar bevestigd. De afgeronde houten palen bestaan volledig uit eiken.

Prachtige stof en kleuren
De Pole wordt uitgevoerd in een stof die nog niet eerder bij Odesi verkrijgbaar was. Hiermee heeft de stoel een volledig nieuwe selectie aan beschikbare kleuren: groen, mosterdgeel, grijs en donkergrijs.


Ontwerper Paul Nederend over de Pole
Mijn fascinatie voor hout is terug te zien in de Pole stoel. Hout is een fijn materiaal en toepasbaar op vele manieren, niet vreemd dat vroeger bijna alle stoelen van hout gemaakt werden. De traditionele wijze waarop houten stoelen in die tijd werden gemaakt komt terug in het frame. Door vakkundige bewerking van het hout te combineren met een hedendaagse bekleding krijg je een contrast wat de stoel doet opleven. (lees verder...)

Kijk voor meer informatie op https://www.odesi.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Odesi Dutch design ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist