Odesi stoelen

Easy


Met trots presenteren we je hierbij de stoel Easy van ontwerper Remy Meijers. Deze stoel is afkomstig uit de Kweekvijver van Odesi. Een stijlvolle stoel die heerlijk zit. Uren tafelen zonder vermoeide billen. De naam Easy is dan ook zeer toepasselijk!

 

Remy Meijers: 'Een makkelijke en comfortabele stoel die, zonder de aandacht op te willen eisen, past bij iedere eettafel. Opgebouwd uit een chromen "slede" onderstel en een voorgevormde beuken kuipzitting die bekleed is met koudschuim en een prachtige wollen stof. De zijkant is subtiel ingelegd met een bruinleren bies.'

 

Mooi in combinatie met de eettafel Slide, eveneens een ontwerp van Remy Meijers, maar past ook bij andere tafels uit de collectie van Odesi.

 

Het karakteristieke onderstel van de Easy is gemaakt van verchroomd staal.

 

De stoffering van de Easy is een wollen stof van Kvadrat, genaamd Molly. Molly wordt gemaakt van ongeverfde zwarte en witte schapenwol. Op verzoek kunnen wij ook alternatieve kleuren en stoffen bieden.

Kijk voor meer informatie op: www.odesi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Odesi Dutch design ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist