Odesi bank

Arch door Kees Marcelis

Ontwerper Kees Marcelis over de Arch
"De Arch moet vooral goed zitten. Niet te hard en niet te zacht. Verder wil ik er een bepaalde rust in hebben, net als in al mijn andere ontwerpen. Deze fauteuil heeft een rijke uitstraling zonder overdadige vormen of lijnen. Door de boog aan de voorkant en de iets taps lopende zijkanten wordt de fauteuil één geheel en nodigt uit tot zitten."Gemaakt om lekker te zitten
De juiste materialen vormen de basis, deze zijn zorgvuldig geselecteerd ten behoeve van comfort en duurzaamheid. Het schuim biedt een goede balans tussen demping en steun. De bekleding voelt fijn aan en is slijtvast. Deze materialen in combinatie met een sublieme afwerking staan garant voor jarenlang plezier.

Stoffen
De stof is grotendeels bepalend voor de uitstraling van het zitmeubel. Daarom bieden we de mogelijkheid van drie uiteenlopende typen stoffen: Facet is gemaakt van zacht vilt, het stoere Urban heeft een grove gewoven structuur en Steelcut is een bijzonder moderne designstof gemaakt van wol. Elke serie is beschikbaar in vier kleuren en daarmee zijn er in totaal twaalf mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op https://www.odesi.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist