Odesi

Dutch Design online


De Nederlandse meubelbranche is een bijzonder designmerk rijker: Odesi. Een totaalconcept voor de creatie, realisatie en verkoop van Dutch Design. Centraal bij Odesi staan talentvolle ontwerpers die nieuwe ideeën toetsen onder liefhebbers: de Vrienden van Odesi. Deze ideeën worden door Odesi omgezet in duurzame meubels.

 

 

De ontwerpers

Nieuw Nederlands ontwerptalent is de belangrijkste troef van Odesi. Gerrit Holdijk, Marjolein Kap, Ronald Knol, Remy Meijers en Falco Webbink zijn de ontwerpers van Odesi. Zij werken allen vanuit een eigen benadering maar hebben één ding gemeen: een geweldige passsie om mooie en functionele meubels te creëren. Odesi biedt hun een podium om hun creaties te tonen aan het publiek.

 

Vrienden van Odesi

De Vrienden van Odesi zijn liefhebbers van design en interieur die graag bijdragen aan de totstandkoming van spannende nieuwe meubels. Via de website van Odesi geven zij hun stem aan nieuwe ideeën. Zij bepalen wat werkelijkheid wordt en wat niet.

 

Realisatie van nieuwe ontwerpen

Winnende ontwerpen worden door Odesi doorontwikkeld en geproduceerd. Hierbij staat kwaliteit en duurzaamheid bovenaan. De modellen kunnen bewonderd worden in de Odesi showroom in de oude Nederlandse Kabelfabriek te Waddinxveen. Via www.odesi.nl of in de showroom kunnen de meubels worden aangeschaft.

 

Tot in de huiskamer

Uniek aan Odesi is de wijze waarop de meubels hun plek in de huiskamer vinden. Meubels worden bezorgd en gemonteerd op de plek waar ze horen. Samen met klanten wordt de beste opstelling gekozen. En Odesi is pas klaar als alles perfect is.

Kijk voor meer informatie op: www.odesi.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Odesi Dutch design ?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist