Nordic Mood-collectie van JYSK

Haal de lente in huis

Met de nieuwe Nordic Mood-collectie van JYSK ben je de lente een stap voor. Vanaf vandaag liggen de nieuwe producten in de winkel. De collectie kenmerkt zich door rustige, blauwgroene tinten en bloemmotieven.

Het sierkussen en de plaid FRESIA hebben prachtige bloemmotieven in groen en blauw. Het creëert een rustig lentegevoel waar je je aan kunt opwarmen terwijl het buiten nog koud is. De zachte uitstraling van het sierkussen en de plaid contrasteert mooi met de meer tactiele oppervlakken in de collectie.

De groene vloervaas VILBERT is gemaakt van glas met een gebobbeld oppervlak dat een rustieke uitstraling geeft. VILBERT kan alleen staan of gestyled worden met langstelige bloemen, die de lentesfeer verspreiden.

Met de plantenstandaard SAMUEL kun je hoogte toevoegen aan het interieur. De eenvoudige uitdrukking creëert elegantie met zijn ovale vorm. Met SAMUEL kun je je planten van de grond halen zonder dat je je vensterbank hoeft te vullen. Als je veel planten hebt, kan deze op een creatieve en elegante manier worden gecombineerd met andere standaarden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist