nieuwe website van Odesi

meer design

De website van Odesi is in een nieuw jasje gehesen. De exclusieve designmeubels van Nederlandse ontwerpers zijn nu nog beter te bekijken met mooiere fotografie en duidelijke toelichting.Zelf samenstellen van meubels
Het kiezen van kleur en maat is een stuk leuker en eenvoudiger geworden door de toevoeging van afbeeldingen. En het nieuwe webshop platform maakt nog veel meer opties mogelijk.

Dit geeft de ontwerpers van Odesi vrijheid om modulaire en configureerbare meubels te ontwikkelen. Toekomstige meubels zullen in toenemende mate door de klant zelf samen te stellen zijn. Een goede ontwikkeling! Voorbeelden zijn de RKNL Audio, hiervoor zijn nu ook wielen te selecteren in de webshop. Of het Meander dressoir met verschillende kleuren voor binnen- en buitenkant.

Nieuwe aanvullingen op de collectie
De nieuwe vormgeving biedt ruimte voor meer producten en daar heeft Odesi direct gebruik van gemaakt. De Belly is een nieuwe ronde tafel met een bijzonder wit tafelblad. Dit is het tweede ontwerp van Kees Marcelis dat exclusief bij Odesi te bestellen is. Vast staat dat er in de komende weken meerdere nieuwe meubels hun entree zullen maken. Wat voor meubels dit zijn is nog even geheim. Ben je benieuwd naar deze nieuwe ontwerpen? Hou dan onze website in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief.

De gouden tip is €150 waard
Odesi is erg benieuwd naar opmerkingen en suggesties over de nieuwe website. Als dank hiervoor ontvangt de inzender van de beste tip een Odesi cadeaubon t.w.v. €150.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist