Moroso zitmeubels

Sushu collectie


Toen Patricia Moroso aangaf een landschap met meubels te willen gebaseerd op patronen was ontwerper Edward van Vliet de aangewezen persoon om dit te verwezenlijken. Van Vliet, een ware meester in het samenstellen en groeperen van producten en ontwerpen, nam deze opdracht enthousiast aan. Het is een kleurrijke en verfijnde verzameling van ontwerpen geworden. Het landschap, de Sushi collectie, bestaat uit meubels geïntegreerd met tapijten en verlichtingsarmaturen.

 

 

 

De Sushi fauteuil en hocker is een doordacht en geraffineerd wikkelconcept, geïnspireerd op universele lagen zoals in de natuur en architectuur. Dit concept zie je ook terugkomen in de Karmacoma. Een bank met een harde buitenlaag, daarin medium stevige kussens en als zitvlak zachte comfortabele kussens om in weg te zinken. De drie verschillende stoffen benadrukken deze gelaagdheid.

 

Tot de meubelcollectie behoort ook de modernistische folklore Donut pouf. Een groot rond eiland gestoffeerd met een patchwork van kleurrijke stoffen. Alle stoffen, voorzien van ingeweven patronen of figuratieve borduursels, zijn speciaal ontwikkeld voor deze collectie. De meubelstukken vormen een natuurlijke eenheid door prachtige grote geborduurde Koi-karpers en spirografische bloemen. De grote en kleine Rontonton lampen stammen uit een verlichtingsfamilie, herkenbaar aan driedimensionale figuren. Ze zijn gemaakt van geperforeerde platen aluminium. De reflectie door deze geperforeerde platen voegt nog een extra laag toe aan alle ontwerpen van deze serie. Het Spirocube tapijt is een andere interpretatie van modernistische folklore. De spirografische patronen uit de meubels komen terug in het tapijt en vormt zo een perfecte basis voor deze inventieve serie meubelen.


Kijk voor meer informatie op: www.moroso.it

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist