Montis

Ringo

Gerard van den Berg bracht in 1979 de oorspronkelijke sofa en easy chair op de markt, met een design dat zelfs decennia later nog steeds uitblinkt in zitcomfort en visuele aantrekkingskracht.
Subtiele verbeteringen geven het karakteristieke ontwerp een eigentijdse twist.

Behaaglijk en uitnodigend
Creativiteit en vakmanschap staan altijd centraal in Gerard van den Berg's zoektocht naar perfectie. Als bedenker van de Montis klassiekers Charly en Chaplin ‘weet hij hoe mensen zitten’ en ook hoe dat te vertalen naar comfortabel design. Zijn ontwerp Ringo noemt hij ‘behaaglijk en uitnodigend. Wie zit wil niet meer opstaan.'

Met een visueel eenvoudige vorm als uitgangspunt creëerde hij drie basisvarianten. Ringo is er als fauteuil, 2,5-zits- én 3-zitsbank. De verbeterde schuimkwaliteit en extra wattering aan de binnenkant verhogen het comfort. De zitting en rug plooien daardoor mooi nonchalant, vooral in combinatie met een variëteit aan volle leer- en stofkwaliteiten. Een passende poef maakt de reeks compleet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist