Montis

70s icoon is klaar voor de toekomst

Het is een van Montis’ eerste succesnummers. Met een verlaagde rug, verbeterd comfort en extra capitons is de populaire Florence fauteuil aangepast aan de kwaliteitsstandaard van nu. Een klassieker uit de jaren zeventig, terug van weggeweest.

Je kon erop wachten: de jaren zeventig spreken weer tot de verbeelding. Daarom verdient Florence, de designhit van ontwerper Gerard van den Berg, een herintroductie. Met een knipoog naar de niet vergeten, ongebreidelde ideeënfrisheid.

De schaalvorm met extreem hoge rug was toen een regelrechte doorbraak. Daarom is er nu een update, uitgevoerd met de modernste productietechnieken. Florence is verkrijgbaar in leer of talloze stoffen varianten. Als riante eenzitter óf als meerpersoons sofa.

Robuust, speels en uiterst comfortabel. Een eigentijds eerbetoon aan de klassieker van toen. Back to the future… 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist