Montis op imm cologne

nieuwe designs onthuld!

Op imm cologne heeft Montis met het  standconcept ‘Verweven in Design’ groots uitgepakt met opvallende designs en primeurs.

Ontdek Yves
Voor het eerst sinds 1990 heeft ontwerper Gerard van den  Berg een nieuw ontwerp voor Montis gemaakt, genaamd Yves. Deze ranke stoel biedt niet alleen stijl, maar ook een ongekend zitcomfort. Met elegente armleuningen in twee varianten –
gestoffeerd of slank vanuit het frame - is Yves een ware bestseller op imm colgone.

Herintroductie van de legendarische ‘Ringo’!
Samen met Gerard van den Berg heeft deze klassieker uit 1979 nieuw leven ingeblazen gekregen met prachtig dik leer en een natuurlijk karakter. Hij beschrijft Ringo als ‘behaaglijk en uitnodigend’, met een stoer 70’s gevoel. Een mooie aanvulling in
onze collectie naast de Florence.

Uitbreiding Domino.18 door Dick Spierenburg
Onder leiding van ontwerper Dick Spierenburg heeft Montis de Domino.18-collectie uitgebreid met een chaise longue in twee afmetingen. Dit speelse element kan zowel aan de Domino.18 worden gekoppeld als vrijstaand in een ruimte worden geplaatst. Daarnaast is er een nieuwe ronde pouf in drie maten en twee hoogtes toegevoegd. Met drie verschillende zithoogtes is de Domino.18 nu geschikt voor diverse situaties, waaronder aan een eettafel. Experimenteer met de verschillende modules en creëer de ideale zitopstelling.

Nieuwe stoffencollectie
Montis introduceert een nieuwe stoffencollectie met duurzame stoffen tegen een aantrekkelijke instapprijs. Deze collectie weerspiegelt Montis’ toewijding aan hoogwaardige materialen en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor stijlvolle combinaties met Montis meubelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist