Montis elementenbank

Fox

Fox is een bankenconcept met een zeer eigenzinnige belijning. De vorm van de Fox is zeer krachtig en strak.Het concept bestaat uit een groep elementen met een modulair schakelsysteem. Door de identieke vorm van rug en armen kunnen de banken naadloos aan elkaar geschakeld worden. Extra lange banken, diverse maten hoekopstellingen en een bank met vaste poef (chaise longue) zijn de diverse mogelijkheden; hierdoor past hij in elk interieur.
De zitting van elke bank wordt verdeeld in tweeën als lijken het kussens. Naast dat de vorm van de zitting hierdoor wordt onderbroken heeft het als prettige bijkomst dat de zittingen van deze strakke banken in het gebruik ook strak blijven!

Onderstel
Fox heeft ovale aluminium gegoten poten en staan onder 45 graden diagonaal en werken lichtvoetig door de steeds verschillende zichthoek.

Introductie actie
Ter introductie kan bovenstaande hoekcombinatie aanschaft worden tegen een wel zeer bijzondere prijs. Bovendien geldt op de combinatie een expres-levertijd van slechts 4 weken.

Lees hier alles over de introductie actie.

Kijk voor meer informatie op https://www.montis.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist