Montis banken

Domino

Elk interieur is anders; qua formaat, qua karakter, qua smaak. Elke goede bank heeft daarom méér dan een gezicht. In de ogen van ontwerper Dick Spierenburg is een bank een sterk aanwezig en tegelijk bescheiden meubelstuk. Vanuit deze gedachte ontwierp hij voor Montis de Domino; een nieuw elementenprogramma.


Om een bank te ontwerpen die in uiteenlopende ruimtes én op vele manieren toegepast kan worden, heeft Dick Spierenburg gekozen voor losse elementen. Daarmee creëer je een traditionele twee-, drie-, of vierzitter, maar ook de ultieme loungebank of een intieme chaise longue. Met elementen maak je een lekkere bank voor de living, maar even goed een opstelling voor de slaap- of werkkamer.

Zitten zoals het uitkomt; dáár gaat het om bij Domino. De rechthoekige blokvormen zijn compact en comfortabel zacht. Met de losse zitelementen, ruggen en armen zijn oneindig veel opstellingen te maken; van knus en compact, tot zeer royaal en ruimtelijk. En óók combinaties met een dubbele zitrichting, zoals veel toegepast in lobby’s van hotels en kantoren. Domino is een modulair systeem, met maten die steeds 25 cm oplopen. De ruggen en armen bieden aan beide zijden hetzelfde comfort. Losse, soepele rugkussens zorgen voor extra comfort en kleur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist