Molteni & C

Nieuwe shop in shop

De ontwerpen van Molteni&C | Dada zijn wereldwijd al decennia toonaangevend en Co van der Horst introduceert de nieuwste Molteni&C | Dada creaties wederom op unieke wijze.
Speciaal voor de Molteni&C | Dada presentatie hebben onze designers een luxueus appartement ontworpen met de nieuwste collecties van Vincent Van Duysen, die blijvend in de MOLTENI SHOP IN SHOP bij Co van der Horst zijn te bewonderen.Vincent Van Duysen ontwierp onder meer Molteni’s modulaire sofa Paul, de Quinten dressoirs en de Jan bijzettafels. Het keukendesign VVD is zijn internationale debuut in de wereld van luxueuze keukens. Daarnaast introduceert Co van der Horst exclusieve licht collecties van Lasvit en Rubn, een unieke haard van Ewald Bosgoed en zijn er innovatieve highlights van onder andere Newby, Buscaglione en Devialet.

MOLTENI&C | DADA
Molteni&C | Dada werd opgericht in 1934 in Giussano, Brianza, op slechts een paar kilometer van Milaan. Vanuit de werkplaats groeide het traditionele, ambachtelijke meubelbedrijf uit tot een toonaangevend designhuis - in meer dan 80 landen wereldwijd.

VINCENT VAN DUYSEN
Molteni&C | Dada legt zich toe op het vervaardigen van compromisloze ontwerpen van vooraanstaande designers. Zoals Vincent Van Duysen (Lokeren, 1962), die onlangs in België is uitgeroepen tot Designer of the Year. Hij tekende vorig jaar nog voor het Molteni Musuem in Italië en is creatief directeur bij Molteni&C | Dada.

In de designs van stijlvernieuwer Vincent Van Duysen komt zijn signatuur als architect steeds tot in detail naar voren. Het samenspel van lijnen en vormen en het contrast van massa en leegte geven zijn concepten een moderne uitstraling. De high-end materialen, kleuren en afwerkingen zijn ver jnd en afwisselend.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist