Moduplus zitelementen

Tijdloos, innovatief en duurzaam

Modu+ is een zelf samen te stellen zitsysteem dat bestaat uit maar twee elementen. Met een zitelement en een leuning stelt u zelf uw ideale zithoek samen. Meer is er niet nodig. U creëert moeiteloos een hocker, fauteuil, sofa, hoekbank, lounger, daybed of ziteiland en als u toe bent aan een nieuwe opstelling kan alles worden gedemonteerd en opnieuw worden gebruikt. Vorm en functie perfect in balans.

Met verschillende stoffen en een scala aan kleuren voelt de MODU+ bank zich in elk interieur thuis. Door de lichte materialen is de bank makkelijk aan te passen en te verplaatsen. Het veranderen van het interieur en zelfs verhuizen wordt op deze manier een stuk makkelijker.
Omdat de elementen in Nederland worden geproduceerd, kunnen wij u een hoge kwaliteit en zeer lange levensduur garanderen. Tevens zijn de stoffen was- en/of vervangbaar.

Tijdloos
Het doordacht design biedt 1000 en 1 mogelijkheden. Bekleed met stof of leer zijn de modulaire elementen eindeloos te combineren en voelt de bank zich overal thuis. Dit zitsysteem kan steeds worden aangepast aan uw veranderde woonwensen of inrichting. Een perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit. Moduplus is een investering waar u lang plezier aan zult beleven. Kwaliteit en functionaliteit : een bank voor de next generations.

Innovatief
De innovatieve basis van het zitelement bestaat uit hoogwaardig EPP. In deze basis is een gatenpatroon opgenomen waarin poten en koppelbeugels worden geschoven. De leuning kan op verschillende posities aan de onderzijde van het zitelement worden gekoppeld. Zonder gereedschap kan het systeem snel in elkaar worden gezet en binnen enkele seconden ook weer worden gedemonteerd. Geen enkele andere elementenbank maakt dat mogelijk. Onze online collectie is direct leverbaar.

Duurzaam
MODU+ past zich aan aan veranderende woonwensen. Oneindig herbruikbaar en daarmee veruit het meest duurzame zitsysteem op de markt. Een meubel dat altijd past, qua vormgeving tijdloos is en heel veel verschillende verschijningsvormen heeft. Een investering in de toekomst.

 

Kijk voor meer informatie op https://http://moduplus.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Moduplus?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist