Moduplus

2 elements, endless possibilities..

Na een innovatie- en ontwikkelingsperiode van 5 jaar heeft Moduplus in september 2011 de lancering van de duurzaamste sofa/bank op de wereldmarkt gerealiseerd. Moduplus bestaat slechts uit 2 delen. Een zitmodule en een leuning. Hiermee kan men zonder gereedschap, binnen een paar minuten alle denkbare opstellingen creëren!

2 delen, alle mogelijkheden!

Wordt het een hoekbank of een 3-zitter? 4-zitter met chaise longue of een ziteiland? Verleden tijd met het maken van een eenmalige keuze voor de aanschaf van een bank. Met Moduplus creëer je kinderlijk eenvoudig alle denkbare opstellingen. Lichtgewicht en makkelijk, zonder ingewikkelde instructies of gebruiksaanwijzingen.

Dit concept is uniek, innovatief, flexibel, veelzijdig, tijdloos, praktisch en verschrikkelijk duurzaam.

100% Nederlands ontwerp en fabrikaat.

 

De maatschappelijke impact van de innovatie:
Het systeem is het eerste geheel recyclebare meubelsysteem in de markt. Alle onderdelen zijn te hergebruiken in elke gewenste opstelling en ook de bekleding kan eenvoudig worden vervangen. Het systeem is niet modegevoelig en kan eenvoudig worden aangepast. Door lichte constructie en compacte basismodules kan dit systeem makkelijk worden vervoerd en extreem lang worden gebruikt. Aan het einde van de cyclus kunnen de onderdelen gemakkelijk worden gescheiden en worden hergebruikt.

Impact van de innovatie op de markt:
De meubelmarkt is een traditionele markt waarbij weinig innovaties plaatsvinden De meubels hebben een levenscyclus van 5-15 jaar en worden daarna vaak direct als afval verwerkt. Met dit relatief eenvoudige systeem verhogen we de toepasbaarheid van het zitmeubel en vergroten de levensduur. Door het gebruik van EPP (geëxpandeerd polypropyleen) als constructiemateriaal ontstaat een geheel recyclebaar meubel.
Voor de consument is er nu ook de mogelijkheid de bestaande elementen opnieuw te gebruiken in een andere opstelling. Met MODU+ heeft de consument 2 bouwstenen voor het zelf samenstellen van een zitgroep.

Kijk voor meer informatie op https://www.moduplus.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Moduplus?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist