Modu+

Spelen met je bank

Modu+ is een bank waar je niet aan vast zit en die elke modegril overleeft.Vandaag een driezitter, morgen een loungebank met fauteuil. Het modulaire systeem Modu+ biedt elementen waar je zelf een opstelling mee maakt. Er zijn maar twee variaties in puzzelstukjes: een laag vierkant blok en een hoge rechthoekige. De mogelijkheden zijn een veelvoud daarvan.

Modu+ is geïntroduceerd op de afgelopen Woonbeurs. 'Ontwerp ontwikkeling en productie is 100% Nederlands, Dutch Design dus', aldus Aart Blok van Moduplus.

Omdat hij uit losse delen bestaat, past deze bank door elke deur en ieder trapgat. Een element is of zitting, of leuning, zodat de afmeting kleiner is dan een systeem met losse zitelementen.

Je kan in je eerste woning met een tweezitsbank beginnen en als je groter gaat wonen extra elementen bij kopen. Gehoord op de Woonbeurs: 'Dit is ook een spaarbank; elke keer koop je er een stukje bij.'

Compact, groeit mee, dat klinkt goed. Maar hoe handig is een veranderbare vorm in de praktijk? Op een bepaald moment heb je de beste opstelling en dan blijft het daarbij. Blok: 'De koppeling van de elementen gebeurt met metalen beugels die in een gatenpatroon aan de onderzijde van de elementen kunnen worden gezet. Zonder gereedschap kan het systeem in enkele minuten in en uit elkaar om in een andere opstelling te plaatsen. Juist omdat het zo makkelijk te hergroeperen valt zul je dat ook vaker echt gaan doen.'

Kijk voor meer informatie op https://www.moduplus.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Moduplus?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist