Meubelen van Bert Plantagie

Introsuctie banken collectie


Nieuw in de collectie van bert plantagie: gestoffeerde banken. Sinds dit voorjaar voert het Nederlandse meubelmerk verschillende zitprogramma’s, getekend door een van de vaste huisontwerpers: Stefan Steenkist. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende zit- en hoekelementen, met bijpassende fauteuils en hockers, naar keuze te bekleden met hoogwaardige stoffen of leder. Zoals alle kwaliteitsmeubelen van bert plantagie worden ook de nieuwe banken gekenmerkt door een uitmuntend zitcomfort en doordacht design.

bert plantagie heeft sinds haar ontstaan in 2001 een tijdloze, stijlvolle collectie opgebouwd waarin massief hout en roestvrijstaal de belangrijkste materialen zijn. Met haar fauteuils, stoelen, kasten en tafels, spreekt bert plantagie een breed publiek aan; in binnen- én buitenland. De gestoffeerde banken maken het aanbod nu compleet. Er is vooralsnog keuze uit 4 modellen: de 1108, 5508, 8808 en 9908; in diverse stof- en leerkwaliteiten met een veelvoud aan kleuren. De decoratieve onderstellen zijn van roestvrijstaal. De bijpassende hockers kunnen optioneel voorzien worden van wielen en een rem.

 

1108 – Veelzijdige hoek
Dankzij de strakke stoffering komen het krachtige lijnenspel en de eigentijdse vormgeving van het zitprogramma 1108 optimaal uit. Uitgevoerd in stof is de bank uit één stuk, in leer zijn er twee stoere stiknaden zichtbaar. De iets bolle zitting en rug zorgen voor een comfortabele zit, met overal voldoende steun. Optioneel zijn een of meerdere sierkussens verkrijgbaar. Met de chaise longue en eenarmige zitelementen zijn tal van gezellige hoekopstellingen op maat te maken, gedragen door de ietwat eigenwijze pootjes van roestvrijstaal.

 

 

5508 - Uitgebalanceerde zit
De 5508 is een goed geproportioneerd en uitgebalanceerd zitprogramma, met een decoratief onderstel van roestvrijstaal. Zowel de zitting als rug hellen iets achterover voor een comfortabele zit. Een model dat zowel in een klassiek als modern interieur stevig op zijn poten staat. Geraffineerd in eenvoud.

 

 

8808 - Zwevende blikvanger
Deze bank lijkt te zweven. De roestvrijstalen buis accentueert de intrigerende vormgeving en geeft de bank stijl en allure. De 8808 is een bank zonder poespas; de strakke, geometrische vormen spreken voor zich. Een mooie blikvanger in interieurs met klasse. Uitgevoerd in stof is de bank uit één stuk, in leer zijn er twee stoere stiknaden zichtbaar.

 

 

9908 - Oneindig combineren
Met het elementensysteem 9908 kan eindeloos gecombineerd worden; van XS tot XL. De decoratieve ritsen geven de bank een speels en trendy accent. Een rechte bank of creatieve hoek; voor samen of met het hele gezin; rechtop of languit; de 9908 kan helemaal naar wens en op maat samengesteld worden. Ook heel geschikt voor projecten.

 Kijk voor meer informatie op: www.bertplantagie.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Bert plantagie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist