Mellow-sofa van Ethnicraft

ultiem comfort in eindeloze variaties

Het leven van zijn meest comfortabele kant. Dat is de opzet en de service die Ethnicrafts nieuwste modulaire zitbank ons geeft. Een wolk van gemak en gebruiksvriendelijkheid voor een woning waarvan de huiskamer het kloppende hart is. Gemaakt om jarenlang in te leven, in te duiken, in te spelen, in te werken en in te ontspannen. De Mellow-zitbank is een strak en verfijnd ontwerp gemaakt van duurzaam gerecycled katoen waarbij de modules eindeloos gecombineerd kunnen worden.

Groots in alledaags comfort
Van de hoogte van de rugleuning tot de diepte van de zitting: elk detail is bewerkt met het oog op ultiem comfort. De Mellow-zitbank is zachtaardig in zowel concept als vorm. Subtiele naaddetails en een minimalistisch ontwerp dat toch erg warm en gezellig oogt dankzij de afzonderlijke kussens en de licht afgeronde hoeken. Mellow doet z’n naam alle eer aan door met een toegankelijke kleur en meer dan 100 modulaire opstellingen geruisloos samen te gaan met elke interieurstijl.

Vertrouwde Ethnicraft-kwaliteit
Ethnicraft mag dan wel zo sterk inzetten op comfort, aan vakmanschap boeten ze niets in. Integendeel zelfs, een sofa op maat van alledag moet tegen een stootje kunnen. Daarom bestaat de stof van de Mellow-zitbank uit gerecycled katoen met een vlekken- en waterafstotende coating en een stevige structuur die volledig met de hand werd gemaakt in Europa. Om de Mellow te laten meegroeien met het gezin, werd gekozen voor schuim met een hoge dichtheid dat in afzonderlijke compartimenten is geplaatst. Zo zal zelfs na intensief gebruik de zitbank z’n prettige zitvorm blijven behouden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist