Made.com

Kom het najaar door met

De avond begint eerder, ‘s ochtends is het buiten nog donker wanneer je de gordijnen opent en nu is ook nog de wintertijd ingegaan. Reden genoeg om het binnen wat knusser te maken. Hoe? Het draait dit seizoen allemaal om warme herfsttinten, zachte stoffen en het creëren van een knus hoekje voor jezelf.

Wat ontbreekt er nooit bij MADE? Zachte stoffen. Dit seizoen zijn ze er in heerlijk warme kleuren, zoals karamel oranje en latte bruin. Kijk maar eens naar de Allura kussens in kaneelkleurig katoenfluweel. Gemixt met whitewash bouclé zorgt dit voor een stijlvolle jaren 70 vibes. Om de trend van zacht nog verder door te zetten hebben veel items uit de herfstcollectie ronde vormen. Check bijvoorbeeld het unieke driepotige design van de Kalaspel eetkamerstoel of de Raina poef met speelse lijnen van getuft wol – heerlijk om ‘s avonds je voeten op te leggen.

Een tip van MADE voor dit seizoen: creëer een plek in je huis die waar je de donkere dagen zonder zorgen kunt wegdromen. Kruip bijvoorbeeld weg op de Sanoma hoekbank en onder een Tabitha sprei. Zet je kopje thee of koffie op een bijzettafel en laat je omarmen door comfort. Klaar? Ontspannen maar.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist