MADE.COM

gedurfde items met disco tintje

Deze december lanceert designmerk MADE.COM een aantal nieuwe, gedurfde designs. De focus ligt op het gebruik van elegante materialen, veel volume en oversized silhouetten. Stoffen als fluweel, rib of niet, brengen direct een jaren 70 esthetiek naar je interieur. Door het gebruik van messing en warme kleuren als wijnrood, roze en donkerturkoois, knipogen de vibes naar disco avonden en de sfeer van boetiekhotels. Deze trend is niet voor degenen die van subtiele hints en understatement houden. De designs zijn het tegenovergestelde daarvan: extravagant en aanwezig.

Of je nu van plan bent je woonkamer een make-over te geven, of glamour-niveau iets wilt opschroeven, deze nieuwe items brengen een warmte en luxe naar iedere ruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist