Made

New wave design

In februari brengt MADE met new wave design een nieuwe look naar onze huizen. De nadruk van de collectie ligt op buitengewone silhouetten die een statement maken. Het zijn creatieve en gewaagde ontwerpen die zijn geïnspireerd door sterke vormen en materialen – opvallende designs voor woon- en slaapkamers. De collectie varieert van stijlvolle verlichting tot comfortabele banken en fauteuils.

Door samenwerkingen met zowel gevestigde als opkomende ontwerpers hebben we opnieuw unieke items gecreëerd die de aandacht trekken en zorgen voor wat extra’s in iedere woonruimte. De collectie bestaat uit designs die individualiteit uitstralen en ons huis persoonlijker laat aanvoelen.

Busetti Garuti Redaelli - 'Memphis fauteuil'
Om nog te verrassen bij het ontwerpen van gebruiksvoorwerpen is geen makkelijke taak. Maar designtrio Busetti Garuti Redaelli weet er wel raad mee – daarvoor hoef je alleen te kijken naar onze lange samenwerking in het creëren van populair statement design. Het hoogtepunt van de nieuwe collectie met BGR is de Memphis fauteuil, met de gebogen vorm en de golvende lijnen. De unieke look is een prachtig voorbeeld van de geest van het trio: de passie van het transformeren van traditionele concepten tot modern, functioneel interieurdesign.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist