Lourens Fisher meubelen

Pure White


Wit wordt getipt als dé trendkleur voor 2009; zowel voor binnen als buiten; woon- als slaapkamer; keuken als kantoor-aan-huis. Lourens Fisher
speelt hier direct op in met de nieuwe Pure White collectie. Ontdek meubel­architectuur in zijn puurste vorm. Ontdek hoe kleurrijk wit kan zijn.

 

 

Wit is de ideale kleur voor meubels en acces­soires waarbij de vormgeving iets extra’s heeft. Wit laat vormen namelijk optimaal uitkomen. De absolute paradepaardjes van de Pure White collectie van Lourens Fisher zijn de nieuwe V-chair en de Kappa kapstok. Twee architectonische modellen die door hun minimalistische belijning naadloos passen in de ontwerptraditie van Lourens Fisher: kunst voor élke dag.

Color Core
Kenmerkend voor de Pure White collectie is de toepassing van Color Core, een nieuw volkern-materiaal. Color Core is door en door gekleurd, buitengewoon sterk, milieuvriendelijk en makkelijk schoon te houden. Kortom: uw garantie dat de (klein)meubelen en accessoires van Pure White ook over vele jaren nog altijd puur wit zijn. Voor de modellen tekenden Theo Beunen, Hugo de Ruiter, Paul Visser en Peter van de Water.


Kijk voor meer informatie op: www.lourens-fisher.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist