Ligne Roset zitmeubelen

Exclusif


Vele Ligne Roset klanten zijn zeer gecharmeerd van de pure, elegante stijl van Didier. Zijn laatste creatie ‘Exclusif’ heeft zonder twijfel alle kenmerken van een Didier Gomez: “klassiek, elegant, comfortabel, internationaal en tijdloos”.

 

 

Met weinig elementen die perfect met elkaar in verhouding zijn, slaagde men erin een groot aantal zitbanken en hoeksamenstellingen te realiseren door te spelen met de verschillende armleuningen. Die bieden bovendien de mogelijkheid om samenstellingen van verschillende grootte en vorm te realiseren. In elk geval was het de bedoeling uiterst comfortabele en zachte zitbanken te creëren.

 

Door slim materiaalgebruik is Ligne Roset erin geslaagd om de meubelen aanzienlijk lichter te maken.Voor een optimaal comfort worden de zittingkussens ondersteund door een ophanging met twee soorten gekruiste riemen.

De zittingkussens bestaan uit intern verdeelde veren en een Bultex-kern, gewatteerd met Dacron. De rugleuningkussens zijn vervaardigd volgens dezelfde techniek.

Het kussen van 57 x 57 bestaat voor 100% uit veren.

De hoezen van het frame en de kussens zijn volledig afneembaar. Hiervoor moeten de armleuningen wel verwijderd worden, maar dat gebeurt in een handomdraai.

U kunt tweekleurige zitbanken of samenstellingen realiseren door hoge en lage rugkussens in verschillende kleuren te kiezen.


Kijk voor meer informatie op: www.ligne-roset.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist