leolux zitmeubelen

ontdek het echte zitten

Tijdens de Leolux voorjaarsshows introduceert Nederlands grootste designmaker drie nieuwe modellen waarbij comfort helemaal centraal staat. Moderne meubelen met een actief zitcomfort en allerlei opties om het zitten echt aangenaam te maken. Maar bij echt zitten komt meer kijken, vinden ze bij Leolux. Echt zitten is een emotie en Leolux brengt die emotie kleurrijk op de winkelvloer. De nieuwe modellen zijn nog voor de zomer bij de eerste Leolux dealers te zien.

Vertrouwd en verfijnd
Met de nieuwe modellen versterkt Leolux haar collectie met drie modellen die perfect aansluiten bij de behoeftes van de moderne consument. De bank Marabeau, de bijpassende fauteuil Marabis en de bank Felizia hebben een actieve zit, een compacte vormgeving, een verfijnde afwerking en een groot aantal opties die zorgen voor echt aangenaam zitten. Zo heeft Marabeau hoofdsteunen die traploos in hoogte verstelbaar zijn en heeft Felizia meerdere opties in zithoogte en –diepte en keuze uit hoge of lage ruggen.

Kleurrijk
Eigentijdse, opvallende kleuren voeren de boventoon tijdens de presentatie: Leolux kiest voor expressieve blauw- en geeltinten om de nieuwe modellen helemaal tot hun recht te laten komen. Met deze kleurstelling wil Leolux de consument inspireren om af te wijken van de gebaande paden. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Omdat Leolux uitsluitend op bestelling produceert, zijn meer ingetogen kleuren natuurlijk ook leverbaar.

Echt zitten
Leolux staat bekend om zijn goede kennis van de consument. ‘Wij spreken dagelijks heel veel bezoekers in onze eigen Design Centers en in de fabriek tijdens de rondleidingen’, vertelt Sebastiaan Sanders, directeur van het Venlose familiebedrijf. ‘Vaak zijn ze echt verrast als ze gaan zitten in een Leolux bank. Dat is het moment dat ze het echte zitten her-ontdekken. Echt zitten is een emotie en die emotie beleeft u alleen als alles klopt: de vormgeving, de ergonomie, de gebruikte materialen, de hele “look and feel”. Het echte zitten is veel meer dan een goed comfort alleen. En dat maakt van Leolux meubel een heel bijzondere bank waar je het zitten echt beleeft.’

“Form follows crisis”
De vormgeving van de Leolux modellen past moeiteloos in het tijdsbeeld. Leolux spreekt van “form follows crisis”, vrij naar het bekende design mantra ”form follows function”. Sanders: ‘De heel grote zitlandschappen zijn niet voor iedereen weggelegd. Tegelijkertijd zien we dat mensen weer meer tijd in huis doorbrengen. Wij geloven dan ook dat er bij heel veel mensen behoefte is aan compacte modellen, waarin je echt goed kunt zitten, met vertrouwde vormen en een goede afwerking. Leolux heeft daar altijd al veel ervaring mee en zet die kennis nu in.’

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist