Leolux

winnaar van 2 design awards

Leolux is onderscheiden met twee Interior Innovation Awards, voor de fauteuils Sella en Scylla. Deze prijs wordt toegekend door een onafhankelijke jury en is verbonden aan de Internationale Möbelmesse in Keulen. De fauteuils zijn te zien op de Leolux stand en op eenspeciale expositie tijdens deze beurs.De nieuwe kleurrijke Sella, van de jonge designer Patrick Belli, wordt tijdens de IMM Cologne 2011 gelanceerd. Scylla is een Leolux klassieker en wordt bekroond vanwege de succesvolle Scylla Flavours reeks, een kleurrijke en eigentijdse variant op het ontwerp uit 1996.

Expositie
Sella neemt een belangrijke plaats in op de Leolux stand tijdens de IMM. De reeks die wordt gepresenteerd als een kleurenpallet in oplopende kleuren, vormt het middelpunt op de Leolux stand. Behalve op de Leolux stand zijn de winnende modellen ook te zien op een aparte expositie op de beurs waarbij de winnaars zijn verzameld. Aan te raden zijn ook de banken en fauteuils van Leolux

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist