Leolux stoelen

Bolea

Een enkele keer wordt er uit een designwedstrijd iets prachtigs geboren. Neem nou Bolea van Riccardo Belli. De opdracht aan studenten om een stoel te ontwerpen voor zieke kinderen, bracht Riccardo tot de creatie van deze junior lounger. De veiling van het prototype, dat bij Leolux werd gebouwd, bracht geld bijeen voor een goed doel: onderzoek naar stofwisselingsziekten bij kinderen. Een jaar na de junior uitvoering presenteert Leolux een nieuwe Bolea. Even expressief en comfortabel als de kleine versie, maar nu op maat voor volwassenen.

Bolea is een lounger voor durvers! In de bijzondere lepelvorm van deze kleurrijke lage lounger “Lungo” kunt u zich geborgen ontspannen, maar actief rechtop zitten is net zo aangenaam. Naast de langwerpige versie is er ook de compacte uitvoering, liefkozend het eitje, “Ovo”, genoemd. Zo biedt Bolea twee speelse vormen die allebei op hun eigen wijze gezichtsbepalend zijn. Zeker wanneer u durft te kiezen voor sprekende kleuren of als u  ontrast aanbrengt op het puntje van de Bolea Lungo. En wilt u na een tijd weer eens wat anders? Dan tovert u uw Bolea eenvoudig om door een andere kleur te kiezen voor het uitwisselbare zitkussen. Zo groeit uw Bolea blijvend mee met uw interieur.

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist