Leolux op IMM 2011

Verwondering is de basis voor alle wijsheid

“Verwondering is de basis voor alle wijsheid”, stelde de Griekse wijsgeer Socrates. Leolux gebruikt de verwondering als uitgangspunt om de standbezoekers in een andere wereld brengen; een binnenwereld waar de dagelijkse werkelijkheid geen vat op heeft, met reusachtige leliebladen en kleurige bloemtapijten.

 

Sensations
Blikvanger is zeker de kleurrijke Sella, die Leolux presenteert in een kleurrijke reeks onder de naam “Sensations”. De oplopende kleurcombinaties geven een heel speelse invulling aan het ontwerp van designer Patrick Belli. De fauteuiltjes hebben alles in zich om een nieuwe klassieker te worden: het is vormgeving met een knipoog, een bijna abstract design en een verfijnde afwerking.

Stevig en toch comfortabel zacht is de opvallende Daja. Het bankenprogramma van designerstrio Maly Hoffmann Kahleyss trekt meteen de aandacht door de veilige schelp die om de rug werd aangebracht, als de carrosserie van een auto. Het “interieur” wordt gevormd door de zitting en de losse kussens die Daja het karakteristieke hoge Leolux comfort bezorgen. Een gestroomlijnde eye-catcher met een scala aan opties in dieptes, maatvoeringen en bekledingen.

Naast Sella en Daja presenteert Leolux onder meer een nieuw eetkamerprogramma (Lirio en tafel Indus), een bankenserie onder de naam Enora en een tweetal fantasierijke bijzettafeltjes, Gozo en Barilo.

Al 2 design awards
In de aanloop naar de IMM 2011 ontving Leolux voor twee producten een Interior Innovation Award. Deze designprijs, die in opdracht van de beurs wordt toegekend door een onafhankelijke jury, werd toegekend aan de nieuwe Sella fauteuil (Patrick Belli) en aan de Scylla Flavours, een kleurrijke en actuele variant op Leolux klassieker Scylla (Gerard Vollenbrock).

Team
Het theatrale concept dat Leolux tijdens de IMM neerzet, resulteerde vorig jaar nog in een internationale reddot design award. Op een kleiner oppervlak zet hetzelfde creatieve team een stand neer met identieke uitgangspunten. Het resultaat is echter verrassend en volledig nieuw. Naast het team van Leolux, droegen kunstenaar Jo Meesters en Bas van Tol (Müller van Tol, Amsterdam) bij aan de stand. Aan te raden zijn ook de banken en fauteuils van Leolux

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist