Leolux meubels

Opening brandstore in Moskou

Leolux forceert een doorbraak in Rusland. De designproducent opent haar eerste brandstore in het hart van Moskou en heeft concrete plannen voor nog meer gespecialiseerde winkels in Rusland. De opening in de Russische hoofdstad vindt plaats op 16 september. Eerder dit jaar opende de meubelproducent uit Venlo een brandstudio op Madison Avenue in New York.Trots
De Leolux brandstore in Moskou is ingericht volgens een speciaal door Leolux ontwikkeld concept. CEO Frank van Werkum: ‘De brandstore is eigenlijk een super gespecialiseerde interieurwinkel, waar de consument wordt ondergedompeld in de wereld van Leolux. We presenteren de modellen die internationaal sterk onderscheidend zijn en vullen die collectie aan met kunst, kastsystemen en accessoires. Het is echt een toppresentatie waar je als Nederlandse producent met trots naar kijkt.'

Studio's
De winkel in Moskou is de eerste van een reeks winkels die de producent opzet samen met haar Russische partner FTF-Interior. Gelijktijdig opent Leolux drie studio's, een eenvoudiger concept waar Leolux slechts een deel van de winkel inricht. Twee van die studio's bevinden zich in Sint Petersburg en één in Moskou. Om de activiteiten in Rusland te ondersteunen, lanceert Leolux, ook op 16 september, een Russische website: www.leolux.ru.

Masterclass
Voor de opening van de brandstore in Moskou is de crème de la crème van de Russische designwereld uitgenodigd. De Leolux designers Cuno Frommherz (CH) en Hugo de Ruiter (NL) zullen elk een masterclass verzorgen. De Nederlandse ambassade in Moskou stuurt een afvaardiging naar de opening.

Wereldsteden
In Nederland is overigens geen plaats voor een brandstore concept. Hier blijft Leolux werken via het beproefde netwerk van Leolux partners. Het concept is speciaal ontwikkeld voor landen waar Leolux dit netwerk niet heeft. In landen die verder weg liggen van de thuismarkt is het niet effectief om in elke stad aanwezig te zijn. Daarom richt Leolux zich hier uitsluitend op de wereldsteden, waar in de regel een meer designminnend publiek woont.

Aan te raden zijn ook de banken en fauteuils van Leolux

Kijk voor meer informatie op https://www.leolux.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist